Forum poświęcone grze ortis
Gra jest w dużym stopniu ukończona. Niestety silnik gry znajduje się na darmowym serwerze przez co tracimy na wydajności gry. Z czasem wykupimy serwer na którym gra bedzie działac bez zarzutów ( prawdopodobnie za 1 miesiąć wykupienie serwera)
Nowy użytkownik
Lepiej żeby były nowe statki, systemy obronne
Więcej by było graczy ...
Nowy użytkownik
No no trzeba
Np. na forum OGame
Na ugamela.net.pl
Oraz na MH
1. bedzie lepsze forum w tym momencie posiadam skrypt forum przema.
2. beda nowe statki i obrona prawdopodobnie nowe budynki ale tym sie zajme jak pousuwam bledy.
3. a za reklame nie bedzie surowców i jakbym prosil nie reklamujcie tej gry na zadnym forum bo to gra
nie jest zrobiona na skale ogolnopolska tylko zwykla komercyjna.
i odpowiedz na 3 :
dlatego nie chce zebyś cie reklamowali gry bo przyjdzie duzo osob zaśmieci baze danych jak wiadomo gra jest tymczasowo na darmowym serwie (moze do dzisiaj) a jak sie BD zasmieci to wy grac nie bedziecie mogli
bo tak bedzie mulilo serwer
Nowy użytkownik
Ohhh wreszcie jakieś nowe statki
Te już się trochę znudziły
szczeze muwiac pierwszyraz o tym slysze hehe (cos przegapilem) tak wiec musze zdementowac ta plotke ale kto wie moze predkosci zostanie podniesiona na 2 uniwersum jezeli bedziemy mieli lepszy serwer ale to tylko przypuszczenia z mojej strony ale co do predkosci to mozliwe ze ja zwieksze do x5 zeby gra szybko sie nie znudzila. a co do statkow to sie z nimi spieszyc nie bede ale zebyscie sie nie nudzili to cos wam wykombinuje do czasu gdy nie wprowadze nowosci we flocie
tak wiem znam przyczyne tego przeciązenia jest ona spowodowana moim bledem ktorego nie moge usunac poniewaz musialbym usunac konto 2 admina a co wole nie robic poniewaz musialby zaczynac wszystko od poczatku w ten sposob moglbym sie narazic przyajacielowi wiec wole poczekac i poszukac rozwiazania co do tej sytuacji
a wiecie że mamy nowe forum
oto link do niego
http://ortis.jun.pl/index.php
Ostatnio edytowany przez Leonidas (2008-07-30 14:28:02)